Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||
40 dkg zöldborsó, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor zsenge sárgarépa, 1 csokor zsenge fehérrépa, pirospaprika, ételízesítő, 1 kávéskanál cukor, 3-4 dkg vaj, 2 tojás, só, liszt |
A zöldborsót kifejtem hüvelyéből, megmosom és az apró kockára vágott, vajban megfonnyasztott hagymán megforgatom párszor, majd meghintem két kávéskanál liszttel, kicsikét pirítgatom, majd jól elkeverem fél kávéskanál pirospaprikával, felöntöm és elkeverem vízzel. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|